Опт цена за 1кг от 100 кг в USD 6,90$
курс USD черный рынок minfin.
Горіх мигдаль сорт NONPAREIL, країна походження - США. Форма продовгувата плоска, колір золотий, характерний смак мигдалю. Мигдаль чудово очищає кров, нирки, відкриває закупорки в печінці і селезінці, дробить камені, жене жовч. Вживати мигдальні горіхи краще з медом, який сприяє швидкому засвоєнню цього, досить важко перетравного продукту. Крім того, мигдаль з медом, значно підсилює потенцію, що робить його бажаним продуктом у раціоні чоловіків. Мигдаль містить необхідні організму білок, кальцій, залізо, фосфор, а вітаміни В2 і В3 сприяють обміну речовин, незамінні для підтримки в здоровому стані зубів, волосся, шкіри.
Сухе ядро мигдалю містить: жирів 53%, азотистих речовин 22% без азотистих речовин 12%, води 7%, золи 2% і клітковини 4%. Мигдаль є багатим джерелом корисних вітамінів групи В, які сприяють будови нових клітин, нормалізують обмін речовин, покращують стан шкіри, волосся і зубів.
Користь солодкого мигдалю в його обволікаючих, знеболюючих і протисудомних властивості. Цей горіх корисний як допоміжний засіб, при лікуванні сечокам'яної хвороби, сприяє виведенню піску з нирок. Мигдаль чудово відкриває закупорки в печінці і селезінці, добре очищає кров, має жовчогінну властивість
Мигдаль групи Нонпарель (N/P) відрізняють великий розмір, досить м'яка шкаралупа, подовжена форма, гладка поверхня та світла шкірка самого ядра. Завдяки цим властивостям мигдаль Нонпарель менше пошкоджується під час очищення від шкаралупи, тому користується великою популярністю у представників харчової промисловості (виробництво снеків, кондитерських виробів і ін), де вирішальне значення має зовнішній вигляд ядер.
За рахунок гладкої шкірки мигдаль Нонпарель ідеально підходить для бланшування, а подовжена форма робить його зручним при виробництві мигдалевих пелюсток.
Мигдаль вживається в сирому або обсмаженому вигляді, цілий і дроблений для приготування і прикраси печива, тортів, тістечок і солодких страв. Мелений мигдаль використовується при виготовленні паст і наповнювачів, есенцій для ароматизації тістечок і соусів, як посипання. З мигдальної муки також готують відомі тістечка макаронс. Ще одне відоме у всьому світі ласощі на основі тертого мигдалю – марципанова маса.
На думку більшості споживачів, ідеальною базою для додавання мигдалю є шоколад вищих сортів. Крім того, все більше зростання показує виробництво мигдального молока і мигдалевого масла, які теж можуть використовуватися при створенні кондитерських виробів. Вони відмінно підходять для виготовлення продуктів, які не містять молочних компонентів і глютену, що давно стало одним із трендів здорового харчування.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Коробка |
- Ціна: 262,20 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 100 кг