Копчена Паприка
Копчена Паприка – приправа, одержувана з перцю чилі. Батьківщиною спеції вважається сонячна Іспанія! Там пряність називається «пиментон». За ступенем «пекучості» розрізняють м'яку, середню і гостру копчену паприку.
Копчена Паприка – це не просто смачна і ароматна пряність, але і справжнє джерело корисних для людського організму вітамінів, мікроелементів. Якщо правильно зберігати спецію, то вона тривалий час буде зберігати свої корисні властивості. ... Пиментон в кулінарії. Якщо почитати склад сумішей спецій, то можна помітити, що копчена паприка входить у багато з них. Але ігнорувати таку приправу як самостійну спецію теж не можна, адже вона гармонійно поєднується майже з усіма продуктами, включаючи яйця, м'ясо, морепродукти, рибу, приготовані на пару овочі, крупи
- Ціна: 389 ₴/кг