Продавець ОАЗІС 1001 розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1224 відгуків
+380 (68) 254-59-55
Гоголя 30, Запоріжжя, Україна
Кошик
ОАЗІС 1001

Сіль нитритная для маринадів

  • В наявності
  • Код: 12595

47 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

Сіль нитритная для маринадів
Сіль нитритная для маринадівВ наявності
47 ₴/кг
+380 (68) 254-59-55
менеджер розница
+380 (68) 254-59-55
менеджер розница
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

До складу нитритной солі входить антислеживающий агент (запобігає злипанню частинок і зберігає сипучість), тому створюється ефект вологості продукту.

Використовується для засолу сыровяленных ковбас і будь-яких ковбас стандартного рожево-червоного кольору.

Нитритная сіль використовується при посолі сыровяленных ковбас і практично у всіх видах ковбас для створення рожево-червоного кольору.

Нитритная соль представляет собой смесь нитрита натрия с поваренной солью. Именно эта смесь позволяет подавлять рост патогенных бактерий, таким образом, предотвращая появление в пище токсинов ботулизма. Особенно, этот факт важен, если вы хотите самостоятельно сделать в домашних условиях сыровяленый мясной продукт. При этом, перенасытить пищу нитритом натрия, который, как известно, в количествах превышающих допустимые нормы является ядом – невозможно, потому что ваш продукт будет попросту пересоленным и вы не сможете его съесть.

Разом з тим, застосування цієї суміші в значній мірі допоможе вам поліпшити кінцевий смак продукту, зробивши м'ясний смак більш вираженим, надавши йому аромат шинки. Нітрит натрію проявляє активну антиокислюючу дію по відношенню до жирів, це його властивість допоможе вам збільшити терміни зберігання вашого виробу.

Нитритная сіль - оптимальна і безпечна заміна харчової селітрі.

При дозріванні фаршу і термообробці ковбас масова частка нітриту натрію в готовому вироби зменшується в процесі цветообразования. При використанні нитритной солі, в кінцевому продукті вміст чистого нітриту натрію знижується до 5...10% від внесеного в сирий фарш кількості в складі нитритной солі. Майже весь нітрит натрію розкладається з утворенням нитрозопигментов (рожевого кольору м'яса) і азоту.

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 47 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner