Приправа курка каміс
Набір спецій, що входять до складу продукту розкриває смак курки, надає особливий аромат і колір страви. Містить часник, коріандр, куркуму.
Приправа хороша сильним ароматом, легким смаком і, звичайно, золотим кольором. Цікаво, що індуси — великі знавці спецій, готують приправу тільки зі свіжих компонентів і прямо перед використанням.
Часник- Опис: різкий запах і смак часнику, використаний в правильних пропорціях, надає курці казковий смак і аромат. Використовується як у свіжому вигляді, так і в сушеному порошку або гранулах. Гострота і аромат залишаються незмінними.
- Призначення: підходить будь-якої страви з курки, т. к. надає додатковий пікантний відтінок смаку м'яса, робить його більш ароматним.
- Застосування: сирий часник використовується тільки в соусах, маринадах, холодець, в стравах грузинської кухні, пловах. З успіхом замінить часник асафетида. Дивна властивість прянощі розкривати свій неповторний аромат при смаженні на олії додасть курячому м'ясу додатковий шарм.
Куркума
- Опис: спеція використовується в молотом вигляді. Має ненав'язливий, але приємний пряний аромат. Смак легкий і злегка гоструватий.
- Призначення: основний інгредієнт у готових приправи для курки. Може використовуватися і самостійно. Крім легкого аромату надає стравам золотистий колір, вважається замінником шафрану (дешевим).
- Застосування: спеція ідеально підходить для бульйону, соусів, маринаду. Незамінна при приготуванні плову або різотто.
Коріандр
- Опис: використовуються насіння коріандру. Має індивідуальний, стриманий аромат і смак.
- Призначення: спеція, яка додається в невеликих кількостях використовується скрізь, навіть у випічці. Надає приготовленим стравам запашний аромат.
- Застосування: цілі насіння додаються в супи, бульйони, маринади. Подрібнене насіння (краще не порошок) використовують при приготуванні других страв, соусів. Особливо запашним виходить шашлик з курки, м'ясо якої витримано в маринаді з насінням коріандру.
Інформація для замовлення
- Ціна: 180 ₴/кг