Продавець ОАЗИС 1001 розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1112 відгуків
+380 (96) 149-80-89
+380 (93) 154-31-93
+380 (50) 849-26-88
Гоголя 30, Запоріжжя, Україна
Кошик
ОАЗИС 1001

Паприка мелена

Паприка мелена, фото 2Паприка мелена, фото 3
  • В наявності

181 /кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

Паприка мелена
Паприка меленаВ наявності
181 /кг
Купити
+380 (96) 149-80-89
менеджер опт
  • +380 (93) 154-31-93
    менеджер розница
  • +380 (50) 849-26-88
    менеджер розница
  • +380 (68) 378-37-99
    менеджер розница
Купити
+380 (96) 149-80-89
менеджер опт
  • +380 (93) 154-31-93
    менеджер розница
  • +380 (50) 849-26-88
    менеджер розница
  • +380 (68) 378-37-99
    менеджер розница
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Паприка мелена Китай

Паприка мелена, мелена

Ця приправа відмінно підходить для самих різних страв

 

  • перші страви –надає приємний відтінок і легкий присмак перцю
  • м'ясне–особливо при гасінні, також прянощі додають у фарш і ковбаси для додання м'ясу більш насиченого кольору, нею натирають балики і сало
  • соуси і маринади –шашличний маринад є одним з найяскравіших прикладів
  • закуски и салаты –легкая нотка сладости или остроты придаст блюду пикантный вкус
  • горячие блюда из овощей, гарниры – тушеные или печеные овощи отлично сочетаются сее вкусом, как и рис
  • десерты и выпечка – можно использовать порошок, как натуральный краситель или оттенять с его помощью основной вкус блюда

 

При применении пикантной пряности следует учитывать некоторые нюансы в приготовлении

1.Паприка «не любит» высоких температур. На большом огне или в кипящем жиру она может моментально сгореть, при этом блюдо поменяет цвет и появится горький привкус. Строго говоря температура кипящей воды это максимум которыйможет выдержать паприка

2.Лучше всего отдает пряность свой цвет и вкус, если ее добавлять в горячий жир и готовить блюдо на среднем огне. Например, ее можно добавить в поджарку в самом конце приготовления, а затем уже смешать с основным продуктом(рисом, гуляшом), все ингредиенты залить бульоном и уже все вместе довести до готовности

3.Надмірну гостроту цього інгредієнта досвідчені кулінари зменшують так: або додають в каструлю за пару хвилин до готовності (наприклад, у перші страви), або посипають меленої пряністю майже готову їжу (наприклад, каші,тушковані овочі тощо). І що цікаво, в цьому випадку, на той приємний червонуватий відтінок готової їжі, який так цінують кухаря і гурмани, подібне застосування ніяк не вплине

Інформація для замовлення
  • Ціна: 181 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner