Фундук бланшований,
Цей горіх дуже поживний і вважається «калорійною бомбою» - його енергетична цінність перевершує навіть шоколад. Тому жменька фундука може надовго поповнити запас сил. Часто його їдять спортсмени і люди, які займаються активною фізичною роботою.
Фундук містить до 60% жирних олій, які складаються з гліцеридів олеїнової, стеаринової та пальмітинової кислот, які захищають і зміцнюють судини, а також важливі на етапі активного зростання.
Чимало у фундуку і вітамінів В1, В2, С, Е; а також мінеральних речовин: калію, заліза, кобальту, фосфору, кальцію, цинку. Ці сполуки необхідні для нормальної роботи всіх систем і органів.
Фундук дозволяється їсти хворим на цукровий діабет завдяки низькому глікемічному індексі. При цьому вживання горіхів знизить ризик судинних ускладнень.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 554 ₴/кг